Del siden

The New Onkel Jazzband 2022

JazzOnklerne


JazzOnklerne er det eneste jazzorkester på Lolland-Falster, som kan føre sin historie mere end 35 år tilbage. JazzOnklerne blev oprettet i 1985 af Gunnar Nielsen, som er den eneste, der har været med fra starten.

 

Der er de senere år sket nogle ændringer i vores orkester, der nu ikke udelukkende består af musikere fra Sydhavsøerne. Orkestret har hentet forstærkning fra Vordingborg og Næstved, og det har tilført orkestret et nyt musikalsk udtryk. Men den kendte og pågående ”onkelsound” både fastholdes og udvikles.

 

Orkestret optræder med en spilleglæde, der kendes af publikum overalt på Sydhavsøerne. Repertoiret er omfattende og alsidigt og i stadig udvikling. Det afpasses efter publikum smag og udføres med et overbevisende drive, der kommer ud over scenekanten. Orkestret er leveringsdygtigt i swingende glad jazzmusik til privatfester, jazzfestivaler, firmafester, receptioner, havnefester, torvejazz og meget mere.

 

Orkestret spiller mange koncerter syd for Storstrømmen, hvor man bl.a. har gæstet Maribo Jazzfestival og Fredagsunderholdningen i Nykøbing F. utallige gange i årenes løb. Derudover har flere spillesteder, som f.eks. Riverboat Jazzfestival i Silkeborg og diverse jazzklubber på Sjælland, haft besøg af orkestret. Også sejlerfestivalen Hanse Sail i Rostock og Hajkutter Festivalen i Nysted har haft fornøjelsen af JazzOnklernes musik.

 

JazzOnklerne spiller et bredt repertoire af swing, traditionel jazz, blues og ind imellem nyere jazz. Inspirationen kommer bl.a. fra Ellington, Basie, Fats Domino, New Orleans-jazzen og bluesmusikken. Når musikken spiller, er det en udfordring at sidde stille! Dog er det også muligt bare at læne sig tilbage og lade sig underholde af de herlige melodier fra orkestret og nyde den livsbekræftende jazzmusik.   

 

JazzOnklerne er:
Finn Christiansen: Trompet
Ole Weibel: Klarinet og vokal
Gunnar Nielsen: Saxofon
Anders Bo Frandsen: Trombone
Hans Christian Pleidrup: Klaver og vokal
Peder Petersen: Trommer
Jørgen Lykke Madsen: Bas og vokalKontakt:


Gunnar Nielsen mobil: 5332 6942 eller mail: jazzonklerne.dk@gmail.com