Del siden

The New Onkel Jazzband 

The New Onkel Jazzband 2022


Ny Blæsergruppe.


Der er sket nogle ændringer i vores orkester, der nu ikke kun består af musikere fra Sydhavsøerne. Der har været en del udskiftning, og vi har bla. været over vandet til Sydsjælland for at hente nye musikere ind i orkestret. 


Finn Christiansen på trompet og Anders Frandsen på trækbasun, og sammen med Ole Weibel på klarinet og Peder Petersen på trommerne, er de med til at give orkestret et nyt musikalsk ansigt, hvor den kendte ”onkelsound” både fastholdes og udvikles.

Nyt navn: Som følge af ændringerne i orkestret har vi besluttet at ændre det oprindelige orkesternavn og samtidig vil vi bevarer noget genkendeligt fra det gamle.

Vi ved, det bliver svært at vende sig til, og at det kommer til at tage lang tid, men JazzOnklerne er nu blevet til: 

 

The New Onkel Jazzband

New Onkel Jazzband er det eneste jazzorkester på Lolland-Falster, som kan føre sin historie mere end 35 år tilbage. Orkestret optræder med en spilleglæde, der kendes af et trofast publikum overalt på Sydhavsøerne. Repertoire er omfattende og alsidigt, som afpasses efter publikum. Det rummer naturligvis go’e gamle numre som f.eks. Big Butter And Egg Man, Bill Bailey, One Scotch, One Bourbon, One Beer, og mange flere. Hertil kommer danske melodier, men også nyere numre som Reunion Blues og On A Slow Boat To China med et overbevisende drive, har fundet plads på repertoiret.

New Onkel Jazzband er leveringsdygtige i swingende glad jazzmusik til privatfester, Jazz Festivaller, firmafester, receptioner, og alt muligt andet.


 Orkestret spiller mange koncerter syd for Storstrømmen, hvor man bl.a. har gæstet Maribo Jazzfestival og Fredagsunderholdningen i Nykøbing F. utallige gange i årenes løb. Flere spillesteder, heriblandt Riverboat Jazzfestival i Silkeborg og diverse jazzklubber på Sjælland, har haft besøg af orkestret. Også sejlerfestivalen Hanse Sail i Rostock, har sammen med Hajkutter Festivalen i Nysted, haft besøg af orkestret.

 New Onkel Jazzband spiller et bredt sammensat repertoire af swing, traditionel jazz og blues, der veksler med velkendte arrangementer fra swingepoken. Inspirationen kommer bl.a. fra Ellington, Basie, Fatts Domino, New Orleans-jazzen og bluesmusikken. 

Når musikken spiller, er det en udfordring at sidde stille! Men er du til det mere stille, så er det også muligt, bare at læne sig tilbage og lade sig underholde af de herlige melodier fra orkestret, og nyde den livsbekræftende jazzmusik.   

"Du ringer og bestiller - Vi kommer og spiller"

Bestil "The New Onkel Jazzband" til din næste fest. 
Booking:

Gunnar Nielsen

mobil 53326942

Mail:  jazzonklerne.dk@gmail.com